Legyél Te az év felfedezettje 2018-ban!

Legyél Te az év felfedezettje 2018-ban!
Tehetségkutatót hirdet a FŐNIX Rock and Roll Sporttánc Egyesület, hogy megtalálja azokat a táncosokat, akik tovább öregbítik Székesfehérvár hírnevét akrobatikus rock and roll versenyeken!

 

kicsi tehetseg

Egyesületünk számára nagyon fontos, hogy bárhol jelenünk meg táncosainkkal - legyen szó versenyről, vagy fellépésről - a Bajnokok Városát képviselhetjük! Így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csapataink színvonalas produkciókkal mindenhol sikert arassanak és városunk sportéletének aktív részesei lehessenek. Célunk, hogy bővítsük azon sportegyesületek sorát, melyre Székesfehérvár méltán lehet büszke!


Meggyőződésünk, hogy rengeteg tehetséges, motivált fiatal szeretné megtalálni, azt a sportágat, melyben eredményes lehet. Az akrobatikus rock and roll ötvözi magában a tánc és a sport szépségeit. Ahhoz, hogy valaki ebben a sportágban sikeres lehessen, sokféle kritériumnak kell megfelelnie. A rock and roll pörgős ritmusai, megfelelő állóképességet és gyorsaságot igényelnek, a látványos mozdulatokhoz pedig elengedhetetlen a jó mozgáskoordinációs és egy bizonyos fokú hajlékonyság. Csapatsport révén fontos a felelősségvállalás és az alkalmazkodó képesség megléte is. Természetesen nem feledkezhetünk meg a biztos szülői háttérről sem, mivel a gyerekek számára rendkívül fontos, hogy érezzék a család támogatását, illetve edzőként is fontos, hogy a szülőkkel együttműködve lépjünk előre a siker rögös útján.


Ennek tükrében, most nem a szabadidősport lehetőségét szeretnénk hangsúlyozni, hanem azokat a tehetséget keressük, akik a versenysportot választják. Akik számára a kemény munka, a kitartás, a szorgalom nem ijesztő elvárások, akiknek lételeme a tánc, a zene és tartozni akarnak egy olyan közösséghez, amelyik azonos célért, azonos értékekkel tanít meg küzdeni az álmainkért.


Azon fehérvári gyerekek jelentkezését várjuk, akik 6 és 12 év közöttiek, szívesen kipróbálnák magukat az akrobatikus rock and roll látványos, pörgős világában. Szeretik a kihívásokat és szívesen képviselnék városunkat Nyugat-magyarországi területi és országos versenyeken egyaránt!


A válogató ideje: 2018. január 20. (szombat). Helyszín: FŐNIX Táncközpont, 8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/C.
Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bővebb infó: Benedek Dóra +36 70 455 4491